Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My mind is drifting softly!

Sitting in the kitchen
Drinking my morning coffee

Reflecting on my past life
Dreaming of the future

My mind is drifting softly
i am alive





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-23 11:28



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ser hoppet genom kaffeångan
2013-01-24

  anits VIP
Fint
2013-01-24

  Lena Själsöga Keijser
ja
det är du

arom stiger
2013-01-23

  Federico Romano
Is good to be..
2013-01-23

  Destino
Morgon kaffe och då samlar man på sig all världens styrka och har massor av planer, känner igen mig.
Hoppas att alla dina drömmar blir din verklighet!
Kram
2013-01-23

    ej medlem längre
Framtiden väntar på dig.
2013-01-23

  Osvalds_Dotter VIP
Vacker bild du målar upp,,
köket och kaffe är ngt som ligger mig varmt
om hjärtat :)
2013-01-23

    ej medlem längre
Nice..
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin