Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Now it is your turn!

I have your button in my hand

Your dress is falling softly to the ground

Now it is your turn




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-23 11:35



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
flirtig och intressant
2013-01-24

  mysing
kittlar tanken... ;)
2013-01-23

  Angel of love
Vilka bilder som kom upp :)
2013-01-23

    ej medlem längre
Lockande...
2013-01-23

    ej medlem längre
:)
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin