Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vacker vår ängs matta!

Mjuka läppar som berör lätt
Klär sakta av dig

På vacker vår ängs matta
ligger vi samman i pulserande hetta

Synliga svettdroppar viberrar i vaken takt
ger allt i heta andetag




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-23 15:30



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina ord berör
du kan konsten
som få kan
måla upp vackra
ord som vi andra
kan se som bilder
2013-01-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
öm och kärleksfull sensualism
2013-01-24

  anits VIP
Målande vacker skaldat
2013-01-24

  agneta pichler
underbart..

2013-01-23

  Lena Själsöga Keijser
ja
du målar
2013-01-23

  Lindha W Gustavsson
Du kan verkligen konsten att beröra och beskriva det vackraste som finns så finstämt och ömt.
2013-01-23

  Destino
Bokmärks direkt ! Vilken bra bild. Känslor i dikten gör att man vill bara le och må så där lite bussigt glad;)
2013-01-23

    ej medlem längre
Skön erotik till en underbart finstämd bild.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin