Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värma

Vi kan värma varandras själar
och se dagarna med kärlekens ögon.
Livet fick det där lilla extra
som vi båda hade väntat på.
Med dig i mitt hjärta
blir vardagsbestyr molntusslätta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-23 18:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden dina andas
det värme är
2013-01-27

  Ninananonia VIP
Molntussvackert :)
2013-01-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så fylld av hopp och nyfunnen glädje
2013-01-24

  Lars Hedlin
Så härligt du skriver
2013-01-24

  anits VIP
Underbart
2013-01-24

  aol
så positivt skaldat vännen
2013-01-24

  Siggesdotter
En positiv text!
2013-01-23

    Anki.A
kärlek...kan göra många under fin text
2013-01-23

    ej medlem längre
Blir varm av dina ord.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP