Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad?

Tankemassor, känslor -
förtätade, krypande, slingrande,
skapar tomhet
fylld av förvirrande utmattning.

Ord, tårar, skrik och förtvivlan
skapar sakta en okänd utgång.
Överflödet av tryck viner ut,
ger plats åt befriande tomhet
att fyllas med skapande stunder.

Hoppet är fött.




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-23 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson