Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patronus

Livets berg-och-dal-bana
fylld av moln och utmattning...
utan skyddsnät, iklädd rustning.
Ett parallellogram inkluderat samlande
av upplevda guldkorn och stänk av lycka,
formar bilden i min backspegel.

Nuets berg-och-dal-bana
fylld av skratt och ömhet...
ovan mjuka moln, iklädd satin.
Förminskande bitter stank och stänk av sorg,
formar livets nya skepnad.

Vi blev varandras skinande Patronus.




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-14 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson