Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftans väg

Vi vandrar sida vid sida
Min hand i din
Din själ i min

Marken under dig vittrar sönder
Marken under mig lutar
mot dig

Dimman är inom synhåll
och vi vet,
att din stig snart försvinner
I ovetskapens sömn,
omsluten av kärleksord

Min stig lutar
Med känslan av din hand
och närvaron av din själv,
tatuerad
i mitt hjärta

Bortom dimman
planar min väg ut.
Din styrka håller mig kvar
och ger mig en ny början.




Fri vers av Anette Johansson
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson