Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enigma

Conundrum -
posture like the Sphinx,
eyes alive,
embracing life,
purring of feeling,
while spreading
translucent serenity
to the Worthy.




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 213 gånger
Publicerad 2017-05-16 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson