Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Vi vandrade sida vid sida.
Min hand i din,
din själ i min.

Marken under dig var ojämn,
marken under mig sviktade.

Dimman var inom synhåll,
och vi visste,
att din väg snart skulle sluta
i ovetskapens sömn
omsluten av kärleksord.

Du tog ditt sista andetag
med din hand i min
med min själ i din.
Du är för evigt
tatuerad i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-11-30 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson