Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvy

Över fönstrets bredd
vandrar stjärnbilden Orion -
trygghet -
signalerande tankens landningsbana
ackompanjerad av grenar med snöhud
dansande krigsdans
trots alltings vädjan om frid




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 18:29



Bookmark and Share


  Engel
En enkel, men ändå stor sammanfattning av livet och av människans dubbla natur.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson