Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvarons rörelse

Ensamheten penetrerar mörkret -
skapar tomhet, saknad och längtan att fly
dit ömheten och ömsesidigheten bor.
Flykten blir blind,
för vägen är okänd.




Fri vers (Fri form) av Anette Johansson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Johansson
Anette Johansson