Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luggsliten




luggsliten vandrar hon
kläder är
tunna
trådar



frostrosor synes
i hålen
slitna


öar
i dräktens ådernät



hon halkar
hankar sig fram

söker
under

snön

ätbara rötter
frukter
frön




numer viker hon undan blicken
skyggheten har tagit över


hon böjer
kröker ryggen
söker hölja
sitt hjärta



slagen kom att bli
för
många




luggsliten
vandrar hon



allt

alla

är så långt borta

ändå
så nära



påminnande nära
hur samtalen
runt lägereldar kan vara



hon kryper ihop
krymper ihop
under granens vida mantel




stiger in i
stjärnornas sånger



hennes egenstämma är tyst

hon sjunger
med inrerymd




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-23 22:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, denna berör kolosalt, så stark i sin sorg tack!
2013-01-24

    ej medlem längre
Bildrik och mycket vackert framförd ...
känner känslan i denna ...
2013-01-24

  Tarantaran
Väldigt fin beskrivnig
på luggslitning..tänkte
på slitage och beskrivage..
härligt när texten är så bra
att man kommer på nya ord..
bara därför..tror jag
2013-01-23

  LenaJohansson VIP
bildrik och bra, gillar formen
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser