Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedstigna





stjärnorna är i denna natt



nedstigna
instigna
i jordesfär




eller
är


detta





hennes tårar





marken är
skrudad



klädd


är hon



hon bär

stjärnstrålandevit

fridsmantel




allt

är



stilla





bidar
dina fingrars




tinande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-23 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket mycket vacker ...
2013-01-24

    ej medlem längre
ja ,mycket bra!!!
2013-01-24

    ej medlem längre
vacker poesi du skriver
2013-01-24

  LenaJohansson VIP
denna tar jag till mig..så otroligt vackert säger jag igen...fantastiskt bra
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser