Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Vad händer när längtan

byts ut till gråt?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-24 07:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sammexistans?
2013-01-25

    ej medlem längre
Längtan blir starkare? Jag vet inte.......
2013-01-25

  ULJO
Befriande känsor kanske
2013-01-24

  Lars Hedlin
JA då sätter smärtan sakta in..bra skaldat!
2013-01-24

  zallander
bra

skön undran

keep on
2013-01-24

  SatansSon VIP
Tycker om den nhärkorta aforismdikten.
2013-01-24

  Peter Stjerngrim VIP
Det beror ju mycket på vad gråten är sprungen från ...
... en längtan som visar sig hopplös
... en längtan som går från ovisshet till visshet i positiv mening
eller om längtan i sig förändras till glädjetårar ...

Kram
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP