Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vabbardagar som blev utvecklingsdagar....


En vabbande Mammas tankar

Vilka fantastiska dagar vi haft,

trots feber och röd näsa som
vi fått smörja in med läkande
oljor.

Närvarande tillsammans,
som i symbios.

Vilat och lyssnat på kroppens
signaler.

Barn är duktiga att känna
sina kroppar om Vi tillåter
dem att göra det.

Lyssna och titta på Hur
den lilla lever sig igenom en dag
med febertoppar.

Sover gärna i närheten av mamma
och vill helst inte äta.

Dricker vatten för
"min kropp säger den vill ha det".

"Längtar efter apelsin" säger Matilda
för min kropp,
"vill ha det" fyller jag i orden i hennes
mun.

Torsdag i dag och nu händer det!

Det vänder, energin börjar komma.
Hungern efter vanlig mat.
Kreativiteten.
Ett barn som är tillfreds och lugn.

DU är mig så nära mitt barn.
Nära nära.
Förstå vilken Ära!





Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-24 15:20



Bookmark and Share


  erkki
Så underbart empatiskt!
2013-10-31

  Polisen
Nästan som man vill vara lite krasslig...
2013-06-06

    Anna Ahlborg
Härlig text! Våra barn lär oss mer om allt i livet än vi skulle ha lärt oss utan dem, oavsett vilket skick de än är i ! Gillar din vab-text! Tag vara på tiden! :)
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Känner och minns-ljuvlig närvaro.Underbart skrivet
2013-01-29

    jaybird
En hyllning till din närvaro!
Med sinne för kärlek och omsorg
i virustider.
2013-01-26

  Ljusletaren
Ja vilken Gudomlig Ära ... utan ord ... /kram
2013-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Dagar tillsammans utan en massa måsten...det gäller att ta tillvara på dom...en go känsla i dina tankar...
2013-01-24

  Kim VIP

Ja det gäller att njuta så mkt man orkar under småbarnstiden!
2013-01-24

    ej medlem längre
Det märks att du älskar henne! Fint!
2013-01-24

  Lars Hedlin
Mycket mycket kärlek i denna
2013-01-24

  Ninananonia VIP
Fint tycker om känner igen...
2013-01-24

  Drömfångare
Aww, bedårande :) Låter ju kul att vara hemma med sjukt barn ^^
2013-01-24

    ej medlem längre
underbar att läsa...*
2013-01-24

  genni VIP
Så vackert skrivet till ett fint foto.
2013-01-24

    ej medlem längre
så fint skriftat ...
kram
2013-01-24

    ej medlem längre
så underbart du skriver om kärleken till ett barn, skön läsning som ger mjuka rysningar..
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP