Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK för gåvan jag får...

JAG valde barn, och NI valde mig

att vara MOR.....hm.......en uppgift såååå STOR


Tack för den kärlek jag FÅR......hm.....jag VET att DEN ALLTID består



Den är BESVARAD i STORA mått

kan ALDRIG sina eller koka torrt


Den är DÄR

för evigt

Ju mer jag funderar på ER mina UNDERBARA

desto mer vill jag FÖRKLARA

för er, hur STOLT jag är


På den STYRKA ni visar

i livets TUFFA skola

Häng kvar, stå ut, lita på att ALLT blir precis så

som DU VILL uppnå

JAG ÄLSKAR ER STORT, HAR ALLTID GJORT.....TACK för gåvan jag får......




Fri vers (Fri form) av LeAgera
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-24 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera