Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rise hungry eyes!

Rise hungry eyes
The world is at your feet

Swinging so deep
And I cant barley breed

Feels that I am right for the first time
My heart can beat strong again




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-24 16:20



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
härligt hoppfull text
2013-01-26

    dreamoflife
Snyggt
2013-01-24

  Rise Little One
Yes, just move forward :)
2013-01-24

  Ninananonia VIP
Härlig i ord och bild..
2013-01-24

  Angel of love
Underbart vackert..
2013-01-24

    ej medlem längre
Lovely ...
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin