Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virvelmoln




gnistrande
glittrande





tyststigar
tystfötter




snö
omfamnar




snömockasiner
bär nakna
nalkandesfötter





snöhästar
driver
upp


virvelmoln
gnistmoln



manarna
är

gnistrande isvattenfall




han springer
med dem



ur ålder
ur
tidsbojor




vit ros
lägger han

i hennes hand




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-24 21:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den här har du skrivit bra
2013-01-25

    ej medlem längre
Du är enorm! Vilken språkgåva!
2013-01-25

  Osvalds_Dotter VIP
Tystfötter.... Hihi gillar.
Gillar hela texten...barfota går jag gärna....
Du broderiets moder....
Mockasinerna vandrar längs livets stig....
2013-01-24

  Peter G VIP
Vacker text med kreativt språkbruk!
2013-01-24

    ej medlem längre
fin..*
2013-01-24

  Tarantaran
Vilket gnistrandevirvlande
sagomoln- " en vit ros
lägger han i hennes hand "
..så vintervackert..!
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser