Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordens hjärta




däri
däri rötternas djupa valv





andas jordens hjärta




lyssnar
jordens hjärta




hör
i snäckan




vindarnas varsel




ser du
hennes öra




däri
däri rötternas djupa valv





andas
jordens hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-24 21:33



Bookmark and Share


  Janne
Bra skrivit med många känslor
din text andas verkligen!

Jordens puls känns när man
läser dina ord,fint bildspråk!
2013-01-27

  poetryGirl
härliga levande jord!
2013-01-25

  Lars Hedlin
Underbart att läsa denna
2013-01-25

    ej medlem längre
Känner nästan jordlukten.Bra skaldat!
2013-01-25

    ej medlem längre
Dina vackra ord smeker själ och hjärta
2013-01-25

  Ith
Fantastiskt! Du skänker mig ro med dina vackra ord,
2013-01-25

    maija tuori

Så otroligt vackert..
2013-01-24

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert,, ååå vad vackert!
2013-01-24

  Peter G VIP
Wow! en fulländad, jordiskt vacker text från rad ett till slutraden!
2013-01-24

  SatansSon VIP
Den här tycker ujag äger skönhet.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser