Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mustiga lust

Jag älskade dig

med den tunna känslohuden

och undrade varför


Varför

tänds inte elden


Varför kan jag inte

ta emot dig


Nu älskar jag dig

inifrån köttigaste kroppen

och njuter av värmen




Fri vers av livsdans
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans