Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själars värma!

Jag frågar dig om endast dårar är tillfredsställda
ta då bort mitt sunda förnuft

Låt Ingeting annat existera
bara två själars värma




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-25 08:55



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod
en tankeväckande text, ja ibland önskar man sig en dåre om det nu är alternativet...
2013-01-26

  Ninananonia VIP
Fint :)
2013-01-25

  Destino
Oj så fint..
Kan bara stänga ögon och njuta.
2013-01-25

  chrissie
Kärleken är förnuftig!!
2013-01-25

  Angel of love
Allt handlar ju om att att leva och att överleva, man behöver visa saker i livet!
Fantasktisk bild som man stannar kvar vid.
2013-01-25

    ej medlem längre
När passionen slår till dör förnuftet...
2013-01-25

  Maj-Lis VIP
Förnuftet...de kan man väl glömma nån gång
2013-01-25

  Rise Little One
Öppna alla sinnen och njut av värme...
2013-01-25

  Filippa Jacobsson
Så bra! Skit i förnuftet, släpp alla hämningar och njut! :)
2013-01-25

  Federico Romano
Dårar måste man kanske vara för stå emot.. Kärleken är en dåres rus..
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin