Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blä

Usch jag hatar ångest...
den här känslan som bara kväver en ..
ut i varenda nerv,
och den här veckan och dem där människorna ..
kommer det någonsin finnas en bättring,
där jag klarar mig på
egen hand , i en egen värld, jag klarar inte
av det på annat sätt än att antingen vara
blyg eller så kaxig .. vad som händer med mig ?
vissa ifrågasätter andra kallar det för fas ..




Fri vers av vampyrros
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-02-20 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros