Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minneslucka II

De sista stunderna
i kvalmig sommarnatt

våldsverkarens kraft

kämpandes
- inte undan kniven -
strupen blottad i trapphusets dunkel

tanken stilla - inte nu, inte så!

Skriket stumt, rasar kvar
i sargat inre.




Fri vers av rosa
Läst 507 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-01-25 20:45



Bookmark and Share


  aol
så smärtsamt blottas själen,
2013-04-27

    Bellissima
Ont!
2013-02-12

  Sommarnattsljus
Mycket välskrivet om en fruktansvärd erfarenhet. Tycker att Anders kommentar väldigt väl tydliggör styrkan i texten. Bra gjort! Tack!
2013-01-30

    lenakarin
Verkligen mycket bra text som med sin avskalade stil understryker brutaliteten ytterligare.
2013-01-27

  erkki
Den finns en välfunnen spänst mellan rubrik och text. Det önskade (minnesluckan) och faktiska (överfallet). Du skapar utrymme för egna svårbegripligt groteska tankar om förövarens tanke och dåd. Bravo!
2013-01-27

  Ole Sunnerfjell
Starkt illustrerat av trauma tillstånd
2013-01-26

  Lena Själsöga Keijser
bilden berör
djupt

du har en förmåga
skriva bilderna in i hjärtat
2013-01-26

  Anoo Niskanen VIP
Stark text!
2013-01-26

  walborg
Fasansfullt
2013-01-26

  hansensson
Filmiskt bra. Klart obehagligt.
Mycket på liten plats.
2013-01-25

    ej medlem längre
usch vad läskigt, bra
2013-01-25

  catharina.jerbo VIP
rysande.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

rosa