Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlvishet





ur silvervit dimma
stiger silversolen




träden andas
andas rimfrostblad

stigna ur
djupköld





snöfolken spinner frosttrådar




se
se närmre
in i pärlvisheten
viskar sländande susande




silversolen klarnar





ser henne
stiga ur källan
skrudad i skirblå
vintersiden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-25 21:34



Bookmark and Share


  Änglaögon
Underbart...
2013-01-26

  Ninananonia VIP
Det är vackert...
2013-01-26

  Inez L
Pärlvisheten. Vilket underbart ord. Tack för läsning /Inez L
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser