Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rotar




luften




luften
tunn
skir

genomfars av
pilar





pilregn


rotar
bäckens fåra





doppar hårets
långa silvertrådar


doppar
knoppfingrar i strömmar


mjukt

mjukt

ut


ut
för

berg
klippblad


hängen




hon
badar i lotus sjöns



uppstigande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 21:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser