Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldskog




rötterna

är


nakna




eldarna synes
brinna genom rotfönsters oglasade






bladen klättrar
över marker över stenar

ej över

med





berg flätar samman händer


eldhjärta brinner lugnt

eldskogar andas


värme



dig



till




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-25 22:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om eldskog
2013-01-26

  Yrre VIP
Värme dig till, så vackert och så tröstande!
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser