Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är den





snöleopard
smyger med vinden


vindens

tysta



lyssnar
till hon



hon vilken följer
bergsandningens
tunna slöjor




hon stannar i dungen av
björkar i ring

stammar
svarta vita
vita svarta
i vintrig skrud


hon öppnar händer



kanske hör
hon
mitt frysande




nu brinner elden i snöstad




snöleoparden
vit svart
svart vit
står stilla

följer hennes djuprörelser




hon kisar i soldissilver

är du
en björk




snöleopard tager i visshet
av mantel



jag är
den

du väntat






snö faller tätt
bäddar dem nära in

björkar visar vägen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-25 22:44



Bookmark and Share


  aol
underbart vackert skaldar du,
2013-01-26

  Ninananonia VIP
Fina..
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser