Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsdrömmar.

Jag älskar din oförskämda ärlighet
och när du påpekar saker som jag redan vet.
Som att jorden är rund och att himlen är blå
och att det alltid kommer vara vi två.




Fri vers av Bäver
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bäver
Bäver