Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På glid

Att halka
eller inte halka

allt är en fråga om
balansgången mellan
glid och friktion




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-27 11:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2013-01-29

  sulimaa
Så kan det vara .. hela livet är en balansgång
2013-01-29

  aol
gillas min fina poetvän verkligen sant,
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi