Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagen är bara ett skal!

Ett kluvet psyke
en hypokondriker av sällan skådat slag

Lika förödande som diger döden
parallellt leverne

Lika starkt som förnekelsen
allt bleknar sakta bort

Egot får sig en törn
vardagen är bara ett skal




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 12:49



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
en djup och stark text
2013-01-27

  Angel of love
när man mår som sämst, suger man åt sig allt annat också, man måste bryta mönstret,vet lätt att säga!Känner igen mig i dina ord
2013-01-27

  Destino
Oj oj starkt och återigen sorg man känner i varenda ord. Kram
2013-01-27

  Anya VIP
Mörkt och djupt....skapar tankar.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin