Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG GER MIG!

JAG GER MIG

Helt totalt till dig

Kom låt oss sitta ner en stund


Kysser din nacke


Ser dig djupt in i ögonen


NU ÄR DU OCKSÅ MIN




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-27 15:18



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Lurig blick..men vilken glädje
2013-01-28

    ej medlem längre


Kärlek ... helt enkelt ...
underbart ...
2013-01-28

  Maiah VIP
härligt med kärlek och du har pojkaktigt bus i ögonen...
2013-01-28

  Lena Själsöga Keijser
hjärtviljeord
2013-01-27

  Angel of love
Man ser i ögonen att du bestämt dig :)
2013-01-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
känner härlig elektricitet som flammar
2013-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är så det ska va...
2013-01-27

    ADI Nehlin
så underbart det låter
2013-01-27

  Rise Little One
Dragningskraft brukar finnas från ögonen...
2013-01-27

    ej medlem längre
När ögon talar....
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin