Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidagrå





till ära
bär dagen

vidagrå vadmalskjolar




än minns träskorna
felans loge

träden ler
drar stråken i mjuka drag




spelar ljusfiol
till dagens vidagrå



vadmalskjolars
klockringning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-27 22:06



Bookmark and Share


  poetryGirl
man ska leva nära naturen!
2013-01-28

  Lars Hedlin
Verkligen vackert skaldat!
2013-01-28

    ej medlem längre
Så otroligt skön denna text.
2013-01-28

  Tarantaran
fin..
speciellt slutet med
the tintinnabulation of the
willow grey rough homespun
flared skirts..vackert; man
ser dem
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser