Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knopphängen





flodhästarna
springer med
manarna

lagda i veck




nattvråk
lyfter moln
ur havs regnbågsringar



eldblad vecklar ut knopphängen
blåregn släpper ut morgonvinden
i ässjan dånar
elden flammande
darrar tonerna av hammarens
städseslag
smider ellipssvärd
två halvor förenade




silverdroppar
av
hav
landar

i oceanens vidbrättade skål

vågor
smeker
öar




tigerglöd andas
tystnad ur bärnstensträds tårar



pärlband
rinner mjukt
mellan hennes fingrar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-27 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2013-01-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den är som Heliga Moder Maria uppenbarelse böner. eller nunor i kloster. vacker stämning,fin tack

"tigerglöd andas
tystnad ur bärnstensträds tårar



pärlband
rinner mjukt
mellan hennes fingrar "


2013-01-27

    Birgersdotter VIP
Skänker sagostämning
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser