Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du




solstrimma
blåser lätt




på glasslutna
draperiet
andas




solstrimma
smeker din bara axel
där du naken
blickar in i vinterängder





kanske anar du min blick
så vacker är du





dina händer
är hos mig
dina ögon
ser djupt in




du för undan
min blygsel




kysser mina ögon fria





kanske anar du min blick
så vacker är du






kan du
älska
mig



draperiet slutes





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-27 23:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
kysser mina ögon fria
spröd, glasomfamnad
och intuitivt blickande
klarhet
2020-11-27

  Anya VIP
Tycker om ditt draperi. Mycket fin gestaltning!
2013-01-28

  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2013-01-28

    lenakarin
Kärlek som träds viskande hjärtan..
2013-01-28

    ej medlem längre
Fint Lena!
2013-01-28

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt vacker
2013-01-27

  SatansSon VIP
Vackler dikt detta.
2013-01-27

  SatansSon VIP
Vackler dikt detta.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser