Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het blick tinar upp!

Smeker din mjuka barm
smakar dina läppars våta glans

Het blick tinar upp
en kall frusen kropp

Dricker mig varm av din nektar
festar på våra kroppars trånande värme




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-28 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga ord och bilden är som hämtad ur Härirån till evigheten...njutbart!!
2013-01-28

  Suss Petersson
Brände mig nästan..härliga känslor
2013-01-28

  Destino
vilken underbar känsla i dikten, värme, sensuell -sexuell laddning... gillar starkt!
2013-01-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
röd sensualism med smak av hetta stark som chili
2013-01-28

  Anya VIP
Kärnfullt i sin hetta.
2013-01-28

  Lindha W Gustavsson
Du får alltid till det.... Baravo!
2013-01-28

    ej medlem längre
sensuellt, vackert och värmande
2013-01-28

  Angel of love
Man känner hettan, snön har t.om börjat tina här.:)
2013-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert diktat!
2013-01-28

    ej medlem längre
varm och mycket fin..
2013-01-28

  Rise Little One
Kontrasten är underbar

"Het blick tinar upp
en kall frusen kropp"


2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin