Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från ofrihet till ofrihet


Egyptens sönderslagna värld


Det ruttnar
i spåren av revolutionen

Ett inferno av dödskallar

Ett pandemeniskt maktbegär
där främst kvinnor och flickor
är de stora förlorarna
i förtryckarmaffians våld

Enda vägen ut
är en stark och modig omvärld
delande med sig av kunskap och bildning




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2013-01-28 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST