Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordens hjärta med sin bild





vari

jordens hjärta

andas
händer

hör
du




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-28 21:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser