Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pilmolnsfingrar





dimpelare ljussköljda

målar marker vita
ur skuggmattor






flikblad flätar hyddor
vari skotten gror
in
i

spirande hjärtdrömmar





kyssta av
kolibri




mossklädda stammar
bugar

inför körsbärsblommens
fjärilsfält





måneldar vita
brinner
ur

tigeröga


vilandes
i hennes halsgrop





angrip icke hennes flamma
i frändeskogen




dimpelare är
vandringsstaven
i hennes hand


tvinnad av
pilmolnsfingrar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-28 22:08



Bookmark and Share


  Janne
Så djupt fint
skrivit, närvaro har
du verkligen i denna
upplevelserika fina
text!
2013-01-30

  Lars Hedlin
Så fint
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser