Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skinnömsan





regnen strömmar ned
floden svämmar över av hennes tårar
marken ömsar skinn




i solelds mildrade sepiaflammor
stiger han in i sina rörelsers fulländning

bron sträckes svarande
bränner avlagda ryggtavlors spjäll




azaleor
blommar
i hennes hår




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-28 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert
2013-01-29

  Tarantaran
Vackra bilder på
sorg och en ny
blomning..så
läste jag i kväll..
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser