Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjädersolar




fjädersolar

dansar
barfotaregn



molnmantlar
är min oros
lugnande
hand




droppar i
spindeltråds värnad
leder min hud




träder i vördnad in


sakta
smeker
pärldroppar

mitt tillvända ansikte




isen släpper
i skogen

däri drömvävaren lystrar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-28 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En själslig värma
2013-01-29

  Fånga dagen
Mycket mycket vacker poesi dina ord smeker varandra till en vacker dröm
2013-01-29

  Nina.H
Så vackra ord..molnmantlar, fjädersolar och
barfotaregn. Tycker om...
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser