Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplev





det synliga
är icke alltid
det synliga



blicka in i rörelsen


upplev





den

du är




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-28 22:31



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Att vara upplevandet självt
ej skild därifrån
öppnar ridån
Tack för en djup och vacker dikt
2013-01-30

    jaybird
Sprungen ur koncentration
länge slipad

tills dess värde
blivit det
rätta
2013-01-29

  Mow Dean VIP
tankfull.

läser.
läser igen.

2013-01-29

  Yrre VIP
avskalat bart och sant!
2013-01-29

    ej medlem längre
Javisst! Stämmer bra!
2013-01-29

  Lars Hedlin
Här och nu..bra skaldat!
2013-01-29

    lenakarin
Vacker
2013-01-29

  Fånga dagen
mycket vacker poesi
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser