Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskad, så fin, min ängel till kusin.

Så många frågor..

Inga svar

Varför?

Jag var långt ifrån klar

Du är så älskad

Och så saknad..

Men där du är nu

Hoppas jag att du funnit frid.


Himlen har nu den finaste ängeln

En ängel jag så gärna vill ha tillbaks

Fast jag vet att en vacker dag

Så blir det du och jag

Precis som det brukade va


Ditt & mitt band

Kommer alltid vara kvar

För att det är mellan oss

Som INGET kan slita loss.




Fri vers (Fri form) av Isabelle J
Läst 1180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-29 01:04



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ja det är tur att himlen o Änglar finns

där finns inga gränser för allt vi minns

där dansar vi snart tillsamman igen

det gäller alla du o ja min vän


En mycket fin o gripande dikt!
Applåd o bokmärkes!
2013-02-23

  Chawa VIP
En stor begåvning skaldar här...
Stor sorg och smärta - ett band har klippts
men endast det jordiska...
Här vilar kärleksord till en älskad ängel - ja en tvillingsjäl
och det bandet kommer aldrig att brytas...
2013-02-19

  Maria T
Vilken fin ängel
2013-02-17

  Ole Sunnerfjell
Fint och varmt skrivet. Skönt att ni hade så starka band. Många minnen. Värre för de som aldrig hunnit med att försonas eller prata ut tillräckligt innan man skiljs åt......
2013-02-06

    ej medlem längre
Vackra minnen,men svåra,sorgliga
2013-02-02

  Tino
Vilken fin och känslig text.
Jag gillar hela texten som vävs samman av ditt sista stycke
Sean hade vart så stolt över denna
2013-02-01

  Lynx63 VIP
Sådan kärlek i sorgen
Underbara ord du sänder ut
Din kusin & du har ett band som få
Fortsätt älska så
2013-01-31

  Nina.H
Vacker och sorglig på samma gång.
Den här var fin Isabelle.
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle J
Isabelle J