Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans i mörkret måste det ju finnas ett ljus


När beskedet kom,

Tappade jag allt, jag önskade att det inte var sant

Att det bara var en hemsk mardröm

Men dagarna går, och verkligheten kommer ikapp en

Då startar tankarna

Känslan av att aldrig mer få se dig

Paniken av att aldrig mer få prata med dig

Det är en enorm tomhet blandad av saknad, sorg och rädsla

Om jag bara fick chansen, till att verkligen förklara:

Hur mycket du betyder för mig

Hur mycket jag uppskattar allt du har gjort, både för & med mig

Att du alltid kommer behövas och att vi älskar dig OÄNDLIGT

Finns knappt något jag inte hade offrat bara för att få en stund med dig

Men du finns för evigt i mitt hjärta och i mina tankar min fina ängel






Fri vers av Isabelle J
Läst 708 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-15 02:37



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

vilken smärta o djup saknad känner med dig
2013-02-19

  Bo Himmelsbåge
Känner med dig och din ofattbara smärta! Har själv nyligen upplevt något liknande. Försöker kapsla in mig i någon osårbarhetkokong. Men det är svårt; för man känner ju det man känner och vill känna! Att dikta sina känslor är en bra terapi! Applåd!
2013-02-19

  Chawa VIP
Vissa vägval och varför kommer vi inte att kunna förstå i jordelivet.
Jag önskar att en dag ska svar givas...
Dina ord är så smärtsamt berörande...tack för att jag fick läsa dem.
2013-02-19

  Nina.H
Grattis till placeringen för uppmärksammade <3
2013-02-19

  sommarmoln
Vackert o smärtsamt...
2013-02-19

  Maria T
Talande bild
och denna obeskrivliga
smärta, saknad
2013-02-17

  Änglaögon
Smärtsamma vackra insiktsfulla ord..
2013-02-17

  Fräkniga svanen
Det finns alltid sådant som vi inte kommer att förstå, om vi inte gick i varandras fotspår. Smärtan lär vi oss att leva med precis som med sorgen. Det kan berika livet och göra mig tillgänglig för nuet. Fint skaldat.
2013-02-17

  filosofian
Väldigt fint om smärtan och hur svårt det är att förstå, hur hjälplös man känner sig.
2013-02-17

  Nina.H
Otroligt fint skrivet Isabelle!

2013-02-15

  Tino
Stark! Man känner din saknad
bra slut på texten
2013-02-15

    ej medlem längre
Ohyggligt smärtsamt,Jag känner med dej,sorg som man aldrig kommer över.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle J
Isabelle J