Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägriktning


Man måste försöka finna den där lilla, lilla skymten av ljuset


Bland de stora, mörka, vägar man vandrar..


Finna det där lilla hoppet.


Man måste försöka ta sig i kragen,


Och försiktigt börja vända bladen


Men ingen brådska


Låt det ta sin tid


För mina blad


Blir inte vända än på ett tag


Sorgen är för stor och saknaden bara gror


Behöver hjälp av dig



Så snälla, stärk mig.




Fri vers av Isabelle J
Läst 772 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-02 14:44



Bookmark and Share


  Clam VIP
Saknad och sorg är en lika stor del av livet som lycka och glädje. Låt dem ta den plats de kräver så blir du helare som människa. LEV HELA livet.
Om inte sorgen funnits så hade du missat allt det vackra som finns i det lilla.
2013-03-03

  Eva Langrath VIP
Varsamt formulerade ord om sorg som söker sig väg fram
2013-03-03

  Chawa VIP
Tiden är en vän - den låter oss få den tid vi behöver...den ger också styrka inifrån...
Hoppfullt fint skrivet med stor vishet i orden!

2013-03-02

  Nina.H
Åh, du skriver så rakt och ärligt,
det griper och berör starkt!
Bra Isabelle! Jag är så
stolt över dig! Kram Mamma <3
2013-03-02

  Tino
wow, vilken ärlig text Isabelle.
Så bra och vacker rytm i all sorg och saknad
som texten handlar om.
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle J
Isabelle J