Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12/12 - 12

Tre månader tillbaks


Det är då ingenting längre blev som de ska


Glädjen blev till sorg


Ett samtal


Några få ord


Och det kändes som att hela jag bara dog


Sån smärta


Jag kommer aldrig förstå



Men oavsett vad



En stor plats i mitt hjärta


Du har


Och den kommer för alltid


Att finnas kvar.




Fri vers av Isabelle J
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-12 04:07



Bookmark and Share


  Nina.H
Han är vår vackraste ängel, och vi kommer
alltid sakna honom. Du skriver så fint min
älskling...mamma är stolt över dig puss <3
2013-03-12

  Tino
Smärtsamma rader i en känslomässig text.

2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle J
Isabelle J