Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intermezzo (sulla maniera al cabaret)


Det var troligen de bästa platser
som gick att uppbringa så sent på säsongen

- Aideriez-vous me choisit une robe pour ce soir ?

om jag föreslår henne något diskret förlåter hon mig aldrig




Fri vers av R.M.Z.
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-02-20 16:43



Bookmark and Share


  Proverbe
Intermezzo sulla maniera a capire di donne.
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.