Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilsfingrar





med fjärilsfingrar
avkläder hon honom huden


den hud vilken blivit hans fästning


löser
varje
fog
sårkant

med kyssen av sina tårar

viskar lugn


glaset spricker
sanden rinner ut


han står i kiselsandsmjöl
det grönvingade smaragdhavet
andas korallrevens djupa sånger


han somnar in i hennes läkedomsfamn


i sjunde seglets ankomst
väcker hon honom varligt


han stiger ur sömnen

minns


en kvinnas fjärilsfingrar
doften stannar kvar av bergsrosens skirstämma




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 215 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-29 20:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
kärleken förlöser
2013-02-04

  Rozsi.kovacs

mycket vacker poesi
2013-02-04

  Anya VIP
Lugnt, rogivande och mycket fint. Tycker särskilt om slutet:
en kvinnas fjärilsfingrar
doften stannar kvar av bergsrosens skirstämma

2013-02-04

  Lars Hedlin
Verkligen vackert
2013-01-30

  Ith
Underbart!
2013-01-30

  Linda CH VIP
Så ömsint och vackert!
2013-01-30

  Änglaögon
Mjukt och varsamt, gillar mycket.
2013-01-30

  LenaJohansson VIP
härliga ord i vacker dikt..bra
2013-01-30

    Bellissima
Mycket vackert!
2013-01-30

    ej medlem längre
Sååå vacker !!
2013-01-30

    ej medlem längre
Drömsk text,härligt kärleksfull!!
2013-01-29

  Nils Teodor VIP
Vacker poesi sjunger
i dina ord
2013-01-29

  SatansSon VIP
Vackert diktat.
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Vacker-våga lita på och älska igen...
2013-01-29

    ej medlem längre
bedårande vacker poesi ..
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser