Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingertonsleder




vad jag tycker
samt vad jag inte tycker


det har inte en betydelse
spelar ej en roll


det jag upplever
är mitt hjärtas röst




kan du höra den stämman vibrera







det vilar mycket smärta
i tårdalen







trädens fingrar
ser jag nakna
osmyckade





marker dricker snö
det porlar i hennes hjärta






beklaga icke sidenjordarnas strålar
snöfolken rör vid dina inre ögon
slår dig ej blodig söver dig icke avdomnad
i vintersömn dövar snöfolken dina yttre sinnen
beklaga icke snön kristaller tonar innerlighet i ditt inre



i silverbladets smältande stiger droppens istoner ut
befruktar markerna hennes hud med ljustoner
ur kristallträdgårdens månögon






hon löper i vinden med fria utslagna steg
fotknoppar är doften av hennes hjärtas röst
viker ut bladen i hennes takt i sjööga
hon andas dig jordflamma





fingrar snuddade vid mina
i en dag i en stund i en natt






morgonvandrare
aftonvandrare
vari
sveper
du

din mantel






nattvandrare
lys upp min stjärnväg





jag vill ej känna fingrar
röra vid min hud längre
de bränner


vänder
bladen i mina stammar






trädfamnen är öppnad
kanske hoppar jag ut från berget
platån däri jag i skogsstjärnor vilat mina vingar

det skulle jag vilja i tillit
tjärnens öga klarnar



min vilja är ej att skälva
i det rosenmolnen omfamnar mina ögon
i det livet kallar mig


därför där för sänker jag min stämma


in i
tystmelodier



räknar
fingertonsleder





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-29 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så intensivt och innerligt bra
2013-01-30

  Ith
Mycket talande och fin text!
2013-01-30

  Anya VIP
Vackert och vemodigt.
2013-01-29

  SatansSon VIP
Fint diktat. Känsligt.
2013-01-29

    ej medlem längre
"min vilja är ej att skälva,i det rosenmolnen omfamnar mina ögon i det livet kallar mig" mycket stort!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser