Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparvar





sparvarna
lyfter

jordens börda





frön gror i sommarland





sparvarna
lyfter hennes ok
vattnar ur stjärnspann jorden





bågar är viadukter
stegen valvblad


sparvarna bär
din hud

till stranden



hör
snäckan
i ditt bröst





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-30 23:47



Bookmark and Share


    lenakarin
sparvarna bär din hud till stranden..
Berörde mig djupt. Tack!
2013-01-31

  Lars Hedlin
Vackra Guds skapelser
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser