Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

.

När inget längre kan väcka mig
Då har jag nått min längtan

Det känns rätt men verkar fel




Fri vers av Mejja
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-08-11 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja